SOS PLEASE SOMEONE HELP ME







Blev apatisk och orörlig i några minuter, skulle gå ut och röka efter utbrott och gråt. Jag ställde mig upp och började gå.. Jag såg den kalla hallen och jag tänkte/kände om jag går 5 steg till i denna riktning kommer jag aldrig att komma tillbaka. Jag kommer bli sinnessjuk föralltid. Så jag började gå mot mitt rum även om jag verkligen behövde röka, men jag kunde inte gå, jag hasade mig fram och till slut la jag mig platt på golvet. Jag gav upp, bildligt talat. 

Dem drog mig in på rummet och jag har legat orörlig ett tag, sedan fick jag en panik attack,sedan grät jag lite och sedan kom läkarna in. Sen gick dem.. 

Vi hade inte avslutat konversationen och jag orkar inte gå efter. Ha mig ta mig gör vad f'n ni vill jag finns ändå inte längre. Jag var typ världens lyckligaste i morse när jag vaknade tidigt hade vanliga kläder på mig va trevlig o glad satt till och med vid matbordet (även om ja inte åt). 

Nu finns jag inte, jag vet inte ens om jag lever, detta är min hemskaste mardröm och jag är i chocktillstånd. Har såklart inte skrivit allt som hänt mig i mitt liv och den senaste veckan för någon att förstå. Jag förstår inte själv. Det ända jag vet är att jag kämpat i ett krig som jag aldrig kunnat vinna. Jag vet det nu, Jag kan inte vinna 

Så jag lägger mig ner nu,min kropp iaf, min talan, men vad ska hända med min själ? Kommer den någonsin att kunna fixas? Jag hoppas det men jag tror inte det.

Dem har puttat stampat och trampat ner mig en gång för alla. I 10 år har jag tagit mig upp igen.. Men idag är annorlunda, jag är rädd detta är för verkligt.


Gode Gud hjälp mig! Jag lovar att aldrig synda igen, snälla smälla snälla någon hjälp mig!!!


- BLACK Malificent, my dark side.. | | Kommentera |
Upp